14 Haziran 2012 Perşembe

S2 Son Silah Dağa İyi Nasıl Oynanır ?


Bugün size bir fsp oyun nasıl daha iyi oynanır onu anlatacağım.
İlk olarak oyuna girdik,Ayarlara geliyoruz. Mouse hassasiyetini artırıyoruz. Bana sorarsanız 75-85 civarı iyidir.
İlk başta alışamayacaksınız, ama oynadıkça alışıp eskisine göre daha seri olacaksınız.
ikinci olarak bir nasıl bir silah türünü iyi kullanıyorsunuz?
awp olabilir,sgm olabilir,rpg olabilir.(ama deatmach larda tercih edilmez.)
sgm olarak anlatıyorum. Enventerden Saniyedeki mermi atış sayısı %80 Atış günü %60 ve hafif bir silah alın ve doopsteyi yükseltin ,dürbün,susturucu,ek mermi vs., ve oyuna girin.
Oyunda 4 özellik işinize çok yarayacak. 1. Kulaklığınız olması, ne kadar iyise o kadar iyidir. Tercihim sterio olsun.
Takın ve sesleri dinleyerek oynayın. 2.si mouseniz oyun mouse olursa daha rahat ve seri olursunuz, refleksiniz artar.
3. Onun altınada iyi bir yıpranmamış mouse pad.4.sü Sabit bir klavye. evet arakdaşlar bunları uyguladığınızda oranla daha iyi bir oyun çıkartacaksınız. Tabi oyunu o anki ruh haliniz,moraliniz ,ekipmanlarınız,silahınız da etkiler ama minimum özellikler bunlar.

Alıntıdır:http://s2forum.net

S2 son silah klan içi haberleşme programı


Merhaba Arkadaşlar,

Oyunumuz açıldığında klan vs leri olsun, kendi aramızdaki vs ler olsun oyunda konuşmak yeterlilik ve zaman kazandırıyor. Bunun için oyunda konuşacak bir program bulmalıyız.

Örnek:Skype,TeamSpeak 3.

S2 Son Silah Oyunu Nasıl Hızlı Rütbe Atlarız ?


Arkadaşlar herkese merhaba. Bu oyunumuzda hızlı ve güzel bir şekilde rütbe atlamaya çalışıyorsak kısa ve ölüm oyunu
modu oynamalısınız.Ölüm oyunu modu kısa olabileceğinden daha hızlı ve seri kasılır.


unun yanı sıra kendinizin daha iyi oynadığı ayrıca kısa olacak bir map ve mod'ta oynuyabilirsiniz.Bunlarda seçenek olarak varlar.Ancak sizlere tavsiyem sizler kendinizi Ölüm oyunu modunda ve basit bir harita değilde zorlu bir haritasında eğitmeniz olacaktır.

Seri Seri ALTIN NEREDE KASILIR?

3 RAUNT BICAK ACINIZ ARKADAŞLAR SERİ SERİ 600 Altın GELİR 

Bıçak Oyunun İyi Oynama taktikleri

1. taktik:Yapman gereken şey eline baltayı alıp adama mümkün olduğunca yaklaşıp sağa veya sola kaçarak sol tık atmak.BALTA ile sağ tık atmaya çalışırsan yerler adamı.Savaş bıçağı ile de sağ tık iyi.Karambole girdiğinde de eğilip sol tıkla adamların gövde ve yukarısını hedefleyerek rasgele salla bıçağı.

alıntıdır:LordAion

2. Taktik:Bıçakla oynarken egilerek vurun.

Resmi Joygame Facebook sayfaları

1.https://www.facebook.com/joygameshr
2.https://www.facebook.com/WolfteamAvMevsimi
3.https://www.facebook.com/S2Joygame
4.http://www.facebook.com/CengizHan2Joygame
5.https://www.facebook.com/MStarJoygame
6.https://www.facebook.com/JoygameZombiRock
7.http://www.facebook.com/KehanetJoygame
8.http://www.facebook.com/rakionturkiye
9.http://www.facebook.com/DrakensangJoygame

Bedava Nakit Oyunlarına kanmayın

Çogu kişi Bedava nakit adlı sayfalar açıyor sosyal paylaşım aglarında siteleri yayınlıyorlar.Sakın kanmayın kimse bedava joypara vermez.Kesinlikle kulanıcı adı ve şifreyi kimseye vermeyin.2. bir uyarı OG lar kesinlikle sizden kulanıcı adı ve şifre istemez.

Dikkat Güvenli Joy para alımı Lütfen okuyunuz

Arakadaşlar Joypara alacagınız ya joygame nin kendi sitesini yada gamesultanı kulanın.Sahtekarlar Çoğalmaya başladı.Para alıp pin vermiyorlar.Ucuzluga kanmayın Joypara fiyatları bellidir ve Sabittir.

JoyGame Destek Hakkında Bilgi

Joygame'nin destek hatı geçenlerde kullandım.Oldukça iyi joygame yakışanda bu bence.Sorunlarınıza cevap ala biliyorsunuz.Oyunla ilgili sorun oldugunda forumlarda sorunun çözümü aramayın direk destek hattında mesaj gönderin.tek beğenmedigim yanı biraz geç cevap geliyo 9-10 saat arası.ama sorunlarınıza çözüm buluyor.

Site:http://www.joygame.com/destek

Önemli Duyuru

Joygame eski hesaplar (en az 1,5 yıl önce) açılmış carların şifresini unutmuşsanız geri alamıyorsunuz.Veya şifresini başka biri öğrenip şifreyi deyiştirmiş ise carınız kabetmiş bulunuyorsunuz.Ama Destek hatından görüşme yaptım ve şu sonuca ulaştım.

Sayın xxxxx
 Şu anda, şifre hatırlatma sistemimiz üzerinde teknik bir sorun bulunmaktadır. Ancak şifrenizi sıfırlamamız için aşağıdaki bilgileri bize sunarsanız yardımcı olabiliriz. 


-Şifresini değiştirmek istediğiniz hesabı ve e-posta adresini belirtiniz. -Hesaba bağlı e-posta adresinize girdiğinize dair ekran görüntüsünü tarafımıza gönderiniz. 


 Bu ekran görüntüsünü eğer hotmail/windowslive/msn kullanmaktaysanız aşağıdaki şekilde alabilirsiniz.


 E-postanıza giriş yaptıktan sonra sağ üstteki Seçenekler kısmına tıklayarak, Seçenekler/Diğer Seçenekler/ Hesap ayrıntıları (parola, diğer adlar, saat dilimi) gelip, bilgileri gösteren sekmenin ekran görüntüsünü alıp, tarafımıza gönderiniz. Size yeni bir şifre atanacak ve tarafınıza belirtilecektir. Şifreyle siteye girdikten sonra kendiniz Hesabım/"şifre değiştir" kısmından değiştirebileceksiniz. 


 İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz JoyGame Destek Ekibi

Joygame Turkcell İş birligi

S2 Son Silah - PDW K101 Hakkında

Selamlar;
Silahlarımız için devam eden yazı dizimize bugün PDW K101 ile devam edeceğiz. Keyifli bir yazı olması dileğiyle.PDW K101 : 6x35mm mermili kişisel savunma silahı.Taşınabilir ve hafif olan PDW K101 otomatik tüfekle aynı ateş gücüne sahiptir. Kısa mesafede ateş gücü çok etkili bir silahtır. Oyun içi izlenimlerimden bahsetmem gerekirse, kullanımı çok rahat tepmesi az bir silah. Yakın çatışmada kullanılması durumunda rakibe büyük hasar veren bir tüfektir. Dürbünlü kullanımı rahat fakat menzil uzaklaştıkça hasar etkisi düşen bir silahtır.S2 Son Silah'ın sert oyuncularına layık bir silah, ayrıca oyun içinde en çok tercih ettiğim silah diyebilirim ;)
Alıntıdır:http://ogindelicate.blogspot.com